Over ons.....

 

Vitto's Pizza is een lokaal bedrijf gevestigd in Oostburg, Nederland.

De voorliefde voor Napolitaanse pizza's begon bij Vitto al op jonge leeftijd, van thuis uit experimenteren met deeg maken en bakken, tot een volledige opleiding van 7 jaar als Bakker/Patissier op Ter groene poorte te Brugge.

Naast de opleiding genoot Vitto van talrijke mooie en leerrijke stage en vakantie werken waar hij als bakker en patissier de kneepjes van het vak leerde kennen,

Om uiteindelijk jaren lang als bakker/patissier in voltijds dienstverband te mogen treden.

De ervaring en passie voor bakken en pizza's die Vitto door de jaren heen heeft opgedaan wilde hij maar al te graag delen.

Vanuit dat standpunt is Vitto's pizza opgericht, Terug naar de basis waar kwaliteit/traditie en authentieciteit van pizza's centraal staan.

Wij geloven erin dat de beste pizza's worden gemaakt met verse (Italiaanse) producten, liefde voor het vak, passie en natuurlijke ambacht, Daarom zorgen wij ervoor dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Zo werken wij graag met lokale producten zoals onze vers gerookte zalm die geleverd word door Visrokerij Quaars/Steijaert uit Cadzand.

Bij ons word alles van A tot Z ambachtelijk bereid zoals de Italiaanse traditie voorschrijft.

Zo rust ons huisgemaakt deeg minimaal 24uur, gebruiken wij kwalitatieve bloem rechtstreeks uit Napels,worden onze pizza's handmatig opgemaakt, belegd en worden ze ter plaatse gebakken in een echte op hout gestookte steenoven.

Bij Vitto's pizza staan Klant tevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Ons doel is dan ook om onze passie en liefde voor het vak te mogen delen met onze klanten.

Volgens Vitto kun je Pizza's op vele plaatsen verkrijgen, maar een echte Napolitaanse pizza's uit de houtoven moet u toch eens geproefd hebben...

Graag tot ziens bij Vitto's pizza.🇮🇹🍕